Hlásím předem, že 19.-28.8. si dovolím DOVOLENOU, objednejte si včas. Všiváčky vypravím ještě v pátek 19.8. dopo, další objednávky vyřídím hned po návratu v pondělí 29.8. Děkuji.

Hodnocení obchodu

5,0 332 hodnocení
Přidat hodnocení
5
328x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.12.2017
+ Rychlá komunikace i doručení. Vstřícnost.

Avatar autora | 18.12.2017
+ jsem spokojená

Avatar autora | 18.12.2017
Dobré zboží se chválí samo. Ničím jiným se vši nedají vybrat.
Avatar autora (Administrátor) 14.8.2022
Děkuji vám za milé hodnocení. Kéž by to bylo tak, jak říkáte. Třetina rodičů ani přes 99% hodnocení zákazníků nevěří, že Kouzelný všiváček funguje a vyčeše i hnidy. Sázím na vás - spokojené rodiče a vaše doporučení ve škole, školce, v rodině i mezi kamarády. V dětských kolektivech, kde odvšivují Kouzelným všiváčkem, výskyt vši rapidně klesá.
Avatar autora | 18.12.2017
+ Velmi rychlé zaslání.

Avatar autora (Administrátor) 14.8.2022
Děkuji, odesílám obratem, pokud to jde. Chápu, když to hoří :)
Avatar autora | 17.12.2017
+ velká rychlost doručení, výborná komunikace

Avatar autora (Administrátor) 14.8.2022
Děkuji, vážím si vašich slov.
Avatar autora | 11.12.2017
+ Skvělá komunikace
+ Rychlost dodání
+ Přehlednost stránek
- Žádné

Avatar autora (Administrátor) 14.8.2022
Děkuji!
Avatar autora | 10.12.2017
Super rychlé zaslání
Avatar autora (Administrátor) 14.8.2022
Děkuji. Když to klapne s poštou, druhý den po objednání je všiváček doma. Rozumím, když to spěchá :)
Avatar autora | 8.12.2017
+ Rychlost, výborná komunikace!

Avatar autora (Administrátor) 14.8.2022
Děkuji!
Avatar autora | 4.12.2017
+ vzhledem ke specializaci na jeden výrobek velmi přehledný

Avatar autora (Administrátor) 14.8.2022
Děkuji, možná by to šlo ještě vylepšit, pořád na tom makám :)
Avatar autora | 4.12.2017
Zboží došlo hned druhý den zabalené jako normální dopis. Maximální spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 14.8.2022
Děkuji, i diskrétnost respektuji. Také bych sama nechtěla, aby pošťačka po sousedech roznášela, že máme vši.
Avatar autora | 27.11.2017
Komunikace s "obchodem" je skvělá. Doporučuji. Jirka
Avatar autora (Administrátor) 14.8.2022
Děkuji!
Avatar autora | 25.11.2017
Taková ochota a rychlost dodání se uz jen tak nevidi. I když jsem pani platila poštovné az dodatečně, přesto zboží poslala. Za me TOP!!!
Avatar autora (Administrátor) 14.8.2022
:) Děkuju moc. Všiváček je TOP, já se jen snažím mu to nepokazit.
Avatar autora | 20.11.2017
Maximalni spokojenost. Rychle dodani.
Avatar autora | 18.11.2017
+ Rychlost dodání, spokojenost

Avatar autora | 13.11.2017
Jsme maximálně spokojená jak s obchodem tak s hřebenem_ prodávající mi vyšla vstříc a hned druhý den po objednání jsem měla hřeben doma. K samotnému hřebenu: FUNGUJE!!! Tento hřeben by si zasloužil nobelovu cenu, zachránil dceři vlasy a mě nervy..☺. Za 279,-Kč už budeme mít navždy klid, žádné chemické přípravky, které fungují jen z půlky a jsou na několik aplikací, takže je to zdlouhavý proces. S hřebenem vyčešete a je to!!! Děkuji za tento malý zázrak..RP
Avatar autora (Administrátor) 14.8.2022
Děkuju, vaše hodnocení mi udělalo opravdu radost. Vítejte ve fanklubu Kouzelného všiváčku :) Káča Boušová, BEZvsi.cz
Avatar autora | 13.11.2017
Paní Boušová je velmi milá a vstřícná. Hřebínek používáme preventivně vždy když se ve třídě u dětí objeví vši. Pročísnu dětem vlasy a hned tak zjistím, zda nemáme doma "nezvané hosty". Použití snadné. Bála jsem se, že bude dceru tahat, až budeme pročesávat ty vlasy do pasu, ale je to naprosto úžasné! Děkujeme.
Avatar autora | 2.11.2017
Za mě +
Avatar autora | 28.10.2017
+ Díky, jsme bez vsi - a šlo to úplně snadno!

Avatar autora | 23.10.2017
+ Ochotný,vstřícný, vynikající

Avatar autora | 22.10.2017
+ Rychlost

Stránka 15 z 17 , položek celkem: 335