Hodnocení obchodu

5,0 342 hodnocení
Přidat hodnocení
5
336x
4
4x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.1.2018
Velmi rychlé a diskrétní jednání. Co bylo přislíbeno, bylo také splněno.
Avatar autora | 18.1.2018
Rychlé jednání. Nabídnuta možnost osobního převzetí, takže v noci jsem hřebínek objednala a hned druhý den jsem si jej vyzvedla.
Avatar autora | 18.1.2018
+ Rychlost odeslání
+ Skvělá domluva

Moc děkuji za to, že existuje tato možnost. Už po prvním vyčesání bylo po vších, ještě jsem preventivně vyčesávala 3x a čisto. Rekordní zbavení vší do dvou dnů (ve čtvrtek zjištění vší, v pátek dorazil všivák a tedy následné úplné zničení) ! Doporučuji dál, už se preventivně všiváčkem pojistili i kolegyně :)
Avatar autora | 14.1.2018
rychlost dodání úplně úžasná!!!! Do 13.h objednáno i zaplaceno a hned druhý den nám ho pošťačka nesla!!!! Paní si je asi vědoma, že člověk hřebínek potřebuje opravdu rychle ;-). Takže za mě doporučuji!
Avatar autora | 12.1.2018
Rychlé a spolehlivé jednání, kvalitní produkt.
Avatar autora | 11.1.2018
Výborná komunikace,bleskové doručení.
Avatar autora | 9.1.2018
+ skvělá a blesková domluva, rychlé zaslání, obratem

Avatar autora | 1.1.2018
+ Dekujem a je to nejrychlejsiobjednavka a jsme s vyrobkem spokojeni

Avatar autora | 28.12.2017
+ Skvělá domluva
+ Bezva zboží

Avatar autora | 26.12.2017
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Perfektně zabalené
+ Skvělá komunikace s obchodem

Doporučuji
Avatar autora | 21.12.2017
+ Rychlá komunikace i doručení. Vstřícnost.

Avatar autora | 18.12.2017
+ jsem spokojená

Avatar autora | 18.12.2017
Dobré zboží se chválí samo. Ničím jiným se vši nedají vybrat.
Avatar autora (Administrátor)
Děkuji vám za milé hodnocení. Kéž by to bylo tak, jak říkáte. Třetina rodičů ani přes 99% hodnocení zákazníků nevěří, že Kouzelný všiváček funguje a vyčeše i hnidy. Sázím na vás - spokojené rodiče a vaše doporučení ve škole, školce, v rodině i mezi kamarády. V dětských kolektivech, kde odvšivují Kouzelným všiváčkem, výskyt vši rapidně klesá.
Avatar autora | 18.12.2017
+ Velmi rychlé zaslání.

Avatar autora (Administrátor)
Děkuji, odesílám obratem, pokud to jde. Chápu, když to hoří :)
Avatar autora | 17.12.2017
+ velká rychlost doručení, výborná komunikace

Avatar autora (Administrátor)
Děkuji, vážím si vašich slov.
Avatar autora | 11.12.2017
+ Skvělá komunikace
+ Rychlost dodání
+ Přehlednost stránek
- Žádné

Avatar autora (Administrátor)
Děkuji!
Avatar autora | 10.12.2017
Super rychlé zaslání
Avatar autora (Administrátor)
Děkuji. Když to klapne s poštou, druhý den po objednání je všiváček doma. Rozumím, když to spěchá :)
Avatar autora | 8.12.2017
+ Rychlost, výborná komunikace!

Avatar autora (Administrátor)
Děkuji!
Avatar autora | 4.12.2017
+ vzhledem ke specializaci na jeden výrobek velmi přehledný

Avatar autora (Administrátor)
Děkuji, možná by to šlo ještě vylepšit, pořád na tom makám :)
Avatar autora | 4.12.2017
Zboží došlo hned druhý den zabalené jako normální dopis. Maximální spokojenost.
Avatar autora (Administrátor)
Děkuji, i diskrétnost respektuji. Také bych sama nechtěla, aby pošťačka po sousedech roznášela, že máme vši.

Stránka 15 z 18 , položek celkem: 345