Řešení vší pro líné matky jako jsem já

Kouzelný všiváček je skvělý pomocník pro líné matky jako jsem já. Než se s dětmi vyvenčíme, nebo jim skončí kroužky je hnedle večer. Následují domácí úkoly, jídlo, mytí… Do postele děti obvykle nedostanu před devátou. Nedej bože, že bych v osm večer našla veš a neměla hřeben doma. Už mi taky takhle volala jedna maminka ze školky… Lékárny mají zavřeno, domácí zábal je aspoň na půl hodiny, k tomu ještě čas na vyčesávání nebo dokonce stahování hnid nehty. Uf. Takhle už ne.

S kouzelným hřebenem je odvšivení na pohodu a za chvilku hotové. Ušetříte hlavně svoje nervy, a to je k nezaplacení. Ušetříte si cestu do lékárny, peníze za šampon na vši, který zabere jen někdy. Ušetříte čas, který byste strávili opáčkem za týden, protože na hnidy, a možná ani na vši šampon nezabral a z hnid se za pár dnů vylíhly nové vši. Ušetříte další čas, protože nebudete googlit a sjíždět diskuze, abyste zjistili, co na ty vši a hnidy sakra už konečně zabere. Společný čas s dětmi určitě dokážete strávit zábavnějším způsobem, než je likvidace vší a hnid...

V jedné větě ušetříte si spoustu nervů, času i peněz. Hodiny strávené odvšivováním jsem nepočítala, ale za ten rok, kdy jsme si v naší rodině s vešmi užili svoje, jsem v lékárně nechala každý měsíc aspoň pětistovku. A nic.

Ušetříte i přírodu a budetev souladu se zero waste. Vystačíte si už napořád jen s jediným hřebenem na vši. Nepotřebujete každý měsíc kupovat nový a nový šampon, sprej nebo přípravek na detekci hnid, prevenci a bůhví co ještě. Vše balené v plastové lahvičce a papírové krabičce. S Kouzelným všiváčkem zvládnete všechno: akutní odvšivení (namokro s kondicionérem), kontrolu i prevenci (2-3x v týdnu jen dětem vlasy krátce pročísnete a hned uvidíte, zda jsou vši zpátky). Když náhodou jo, šup na mokrou variantu a jste zase bez vší i hnid. Z hřebenu neubude ani kousek a nějaký ten kondicionér, nebo aspoň olej máme doma všechny, no ne?