Hodnocení obchodu

5,0 342 hodnocení
Přidat hodnocení
5
336x
4
4x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Iva | 16.2.2024
Velká spokojenost, hřebínek doporučuji! U dcerky (má husté delší vlásky) nezabraly šampony, postřily ani všiváček z lékárny. Hnid se nám stále nepodařilo zbavit, ani ručně jsme nikdy vše nevybrali. Až jedno důkladné vyčesání Kouzelným všváčkem (podle uvedeného postupu s namočením + kondicionér...) pomohlo. Škoda, že jsem na něj natrefila až po dvou týdnech. Moc děkujeme!
VH Avatar autora Věra Hejdová | 1.2.2024
Smekám!!! Super! Nemám slov👌 doporučuji a budu doporučovat dál. Tohle šampon a klasický všiváček nedokáže!! A ty Kč jsou vlastně totožné = a hlavně tenhle všiváček vydrží snad navždy:)
P Avatar autora Petra | 13.1.2024
Super. Bomba. Ani ne do 24 hodin vsivacek doma. Je úžasný. Dekuji, Dekuji, Dekuji.
Z Avatar autora Zdeňka | 29.12.2023
Zázračné dílo, sláva. 🙏 Dcera se přes týden drbala v hlavě. Je jí 5 a dosud používala čistě miminkovské šampóny. Vlasy má krásné, husté do pasu. A teď co. Návštěva lékárny, dcera se drbe, ne nemá vši a najednou po deseti dnech od prvních příznaků drbání tam ty potvory byly. Nastoupil google, kde mi hned vyjely Vaše stránky. Doufala jsem, že ho v té drogerii najdu. Byl zrovna pátek, takže než by dorazil, tak by zase nějaký den uplynul a Praha pro nás z ruky (kdyby drogerie nepomohla, byla jsem ale schopná volat a jet 😁. Každopádně všiváček měl. Hned jsem se do dcery pustila a takových hnid, co jsme vyčesali. Děkuji za záchranu. 🙂
B Avatar autora Beru | 29.7.2023
Je to skvělý pomocník. Dcery mají dlouhé vlasy, takže stříhat nemůžeme. Všiváček již několikrát pomohl. Vybere opravdu i hnidy. Umyjeme vlasy, naneseme hodně kondicioneru, aby všiváček klouzal, jelikož je opravdu hustý a musí se pramen po prameni. Zatím jsme vždy byli úspěšní. Stačilo 3 dny po sobě poctivě vyčesávat až do úplně čistého hřebenu a poté kontrola po 4 dnech a pak týdnu. Je to jediná možnost. Člověk musí být opravdu trpělivý. Děláme i preventivně. Je to dobrý tester. Nic lepšího jsem zatím nenašla.
E Avatar autora Evča | 27.4.2023
Bojujeme už 9.den. Děti donesly vši z MŠ a protože spíme často všichni dohromady, zavšivili jsme se všichni (i manžel, já a dvouletý syn). Moje první cesta vedla do lékárny. Vši byly po aplikaci šamponu pomalejší, ale rozhodně je to nezahubilo. Každý den 3-4x jsem nás všechny vyčesávala běžným všiváčkem, 8.den dorazil "zázračný" všiváček. Mno, čekala jsem asi vetší zázrak, že dceři z dlouhých vlasů vyčešu i hnidy, ale ne. Bohužel. Takže budeme pokračovat v každodenním vyčesávání čerstvě vylíhnutých larvicek vší z hnid. A až vychytáme poslední, bude snad klid. Zhruba obden jednu mikroskopickou černou rychle chodící najdu. Věřím, že max ještě týden-dva a bude po všem. Všiváček hodnotím tak na 70%
P Avatar autora Petule | 21.3.2023
Kouzelný všiváček je super pomocník. Klasický z lékárny nevyčeše vajíčka vší, ale tento opravdu vše a výrazně zkrátí celý proces léčby. Nicméně i tak bez píle, vyčesávání se neobejdete. Dcera má husté dlouhé vlasy až po zadek a dá to práci vyčesat celou hlavu, ale všiváček si poradí se všemi vývojovými stádiemi vši a zatočíte s nimi raz dva. Nákupu rozhodně nelituji. VŠEM DOPORUČUJI
D Avatar autora Daniela | 5.1.2023
Čekala jsem tu 100% ucinnost, ktera byla slibovana, ale zel, u nas se nepotvrdila. Vsi dostaly holky pred svatky, dnes je to vice nez 3 tydny, co bojujeme a porad to neni 100%. Dcery huste kucerave vlasky byly napadene jako prvni, behem odvsivovani se ale nakazili i dalsi clenove rodiny.. Doposud neco obcas nalezneme. Bez hrebinku si neumim ten boj predstavit, ale po trech tydnech uz uvazuji o rozsireni na chemii a repelenty a pod. :-(
K Avatar autora Karolina | 3.12.2022
Musim rict, ze jsem vsivacku verila, ale po 23dnech po odvsiveni a pravidelnem vycesavani ( ze zacatku i 3x denne, posledni dobou 1x za 3 dny) OPET VSI. Dcera 2 takove, rekla bych, zrovna vylihnute a jak regulerni 1 x hneda hnusna vobluda. Hlava me svedi 2 dny. Vic jsem neobjevila. Odvsiveno. Jedeme treti rundu. Trosku zklamani. Hnidy to urcite nevycese. Neverim, ze by nam tam neco zustalo pri teto frekvenci a peclivosti. A deti i ja shodou okolnosti covid, takze doma v izolaci. Ve skole to znova chytit nemohli. Je tedy pravda, ze ja mam opravdu velmi huste vlnite vlasy a dcera hustsi a zase velmi dlouhe... Kazdopadne vsivacek pouzivam dal, urcite vycese vice, nez bezny. 100% to ale byt nemuze.
D Avatar autora Danča | 29.11.2022
Upřímně jsem tomu nevěřila. Říkala jsem si, že je to za kousek plíšku hromada peněz. JENŽE!!! Dcera opět dotáhla že školy vši 😤. Podotýkám, že je má hooooodně dlouhé a žádné drahé přípravky, ani "babské" rady a zábaly nezabrání. Ale fakt jsem nevěřila svým očím, když jsem jí vlasy poctivě dle návodu vyčesala kouzelným všiváčkem. Ani jedna hnida. Krásně čisté vlasy. Moc Vám Kači děkuji. Už jsem opravdu přemýšlela nad tím, že dceři ty krásné dlouhé vlasy ostříháme a díky Vám to není potřeba. 👍🌻🌻🌻🌻
K Avatar autora Katka | 12.4.2022
M Avatar autora Michaela | 16.2.2022
Ani nás se bohužel tato nepříjemnost nevyhnula.Od dcerky jsme postupně dostali vsi cela rodina.O víkendu jsem objednala,hned v pondělí zasláno a v úterý u nás doma.Vecer jsme započali odvsivovaci proceduru cele rodiny a nestačili jsme se divit.Dcerce jsme vycesali tolik hnid,které bych pouhým okem určité neviděla.Moc chvalim a děkuji.Vycesavali jsme nez byl hrebinek uplne cisty.Proceduru ještě určite pro jistotu zopakujeme,ale věřím,ze bude brzy po všem!!!!
Avatar autora | 15.2.2022
Neuvěřitelné. Včera jsem objednala, dnes dorazil hřebínek. Zázrak kolik jsem vyčesala synovi hnid. Má delší husté vlasy. Použila jsem hodně kondicionéru a šlo to samo. Utírala jsem do papírové utěrky. Nemyslím, že by to bylo všechno. Určitě se procedura bude muset dvakrát či třikrát zopakovat, ale není to nic co by se nedalo zvládnout. Za mě super a všem doporučuji!
K Avatar autora Karolina | 18.12.2021
Náš nejlepší kamarád. Bez něj už nikdy. Šampony sice používáme i preventivní spreje ale na vše už jsou ty zmetci skoro imuni. Zbytek nám dokona tento hřeben. Nejlepší investice, když chodi dítě do školky nebo do školy.
V Avatar autora Věra | 12.12.2021
Opravdu velká spokojenost a velké poděkovani za vstřicnost, hned po dokončeni objednávky bylo možne vyzvednout tuto skvělou věcičku, která nas zachránila a mohu jen a jen doporučit
V Avatar autora Verča | 22.11.2021
Chtěla bych moc poděkovat paní majitelce... ráno když jsem ji volala,tak mi vše vysvetlila...uklidnila... :D no prostě strašně ochotná pani.... a moc jí děkuji ...No... Dcera donesla ze školy vši... Nicméně...já,která na vše chemii aby to pořádně zabralo.... Tak výsledek 0... Žive breberky +hnid hodně... Chytla to bohužel i roční dcera i já... No a na internetu jsem našla tento všivacek.....(nevěřila jsem..:D a ještě vlastně ani teď nemůžu uvěřit) ....během jednoho česání asi vše pryč... Večer jsme.cesali a úplně čisté vlasy...každopádně preventivně ještě budeme kontrolovat.... Vřele doporučuji....!!! I když pořád nechápu jak to mohlo jít tak rychle... :D
RG Avatar autora Renata Galuszková | 6.4.2021
Rychlé dodání, skvělá cena ale nejlepší na tom je to že funguje!!! Konečně.... co jsem utratila financí a času úplně zbytečně. Nedám na něj dopustit. Ušetřila jsem nervy, čas, peníze a děti ty jsou spokojené a ví, že když mají vši na všiváčka od BEZvší je spoleh!
L Avatar autora Lenka | 10.1.2021
Na webu jsem našla kouzelný všiváček, po váhání jsem zakoupila. Očekávání jsem velká neměla. Manžel mi to chtěl rovnou vyhodit, ten nevěřil vůbec. Dnes mi kouzelným všiváčkem vyčesal desítky hnid. Jsme nadšení, hlavně já s dlouhými hustými vlasy. Mrzí mě jedině, že o něm nevěděli dřív. Vynálezce by opravdu měl dostat nobelovu. Mám velkou radost!
V Avatar autora Verča | 15.12.2020
Dneska jsem odvšivila dceru a ta má sakra husté vlasy. Namocila si vlasy, dala na ně kondicioner a já od spodu kousek po kousku poctivě vycesala všiváčkem. To co jsem oplachovala z hřebínku, to svět neviděl. Od hnid až po tu největší veš, to vycesalo všecko. Projela jsem to dvakrát a za čtyři dny to zopakuji pro klid. Takže doporučuji. Jsem ochromena tou funkčností. Opravdu zasloužený patent !!!
Avatar autora T | 20.10.2020
Jsem jedna z těch, co nemá děti, ale i tak se mě vši bohužel někde chytly - asi z domů, co jsem uklízela. Každopádně mám nadměrně husté vlasy a s tímto vsivackem jsem konečně dokázala pročesat vsechny prameny vlasů. Narozdíl od těch z lékárny sem cítila, že vsivacek tahá a jen tak něco nepustí ✌️

Stránka 1 z 18 , položek celkem: 345