Hodnocení obchodu

5,0 332 hodnocení
Přidat hodnocení
5
328x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Katka | 12.4.2022
M Avatar autora Michaela | 16.2.2022
Ani nás se bohužel tato nepříjemnost nevyhnula.Od dcerky jsme postupně dostali vsi cela rodina.O víkendu jsem objednala,hned v pondělí zasláno a v úterý u nás doma.Vecer jsme započali odvsivovaci proceduru cele rodiny a nestačili jsme se divit.Dcerce jsme vycesali tolik hnid,které bych pouhým okem určité neviděla.Moc chvalim a děkuji.Vycesavali jsme nez byl hrebinek uplne cisty.Proceduru ještě určite pro jistotu zopakujeme,ale věřím,ze bude brzy po všem!!!!
Avatar autora | 15.2.2022
Neuvěřitelné. Včera jsem objednala, dnes dorazil hřebínek. Zázrak kolik jsem vyčesala synovi hnid. Má delší husté vlasy. Použila jsem hodně kondicionéru a šlo to samo. Utírala jsem do papírové utěrky. Nemyslím, že by to bylo všechno. Určitě se procedura bude muset dvakrát či třikrát zopakovat, ale není to nic co by se nedalo zvládnout. Za mě super a všem doporučuji!
K Avatar autora Karolina | 18.12.2021
Náš nejlepší kamarád. Bez něj už nikdy. Šampony sice používáme i preventivní spreje ale na vše už jsou ty zmetci skoro imuni. Zbytek nám dokona tento hřeben. Nejlepší investice, když chodi dítě do školky nebo do školy.
V Avatar autora Věra | 12.12.2021
Opravdu velká spokojenost a velké poděkovani za vstřicnost, hned po dokončeni objednávky bylo možne vyzvednout tuto skvělou věcičku, která nas zachránila a mohu jen a jen doporučit
V Avatar autora Verča | 22.11.2021
Chtěla bych moc poděkovat paní majitelce... ráno když jsem ji volala,tak mi vše vysvetlila...uklidnila... :D no prostě strašně ochotná pani.... a moc jí děkuji ...No... Dcera donesla ze školy vši... Nicméně...já,která na vše chemii aby to pořádně zabralo.... Tak výsledek 0... Žive breberky +hnid hodně... Chytla to bohužel i roční dcera i já... No a na internetu jsem našla tento všivacek.....(nevěřila jsem..:D a ještě vlastně ani teď nemůžu uvěřit) ....během jednoho česání asi vše pryč... Večer jsme.cesali a úplně čisté vlasy...každopádně preventivně ještě budeme kontrolovat.... Vřele doporučuji....!!! I když pořád nechápu jak to mohlo jít tak rychle... :D
RG Avatar autora Renata Galuszková | 6.4.2021
Rychlé dodání, skvělá cena ale nejlepší na tom je to že funguje!!! Konečně.... co jsem utratila financí a času úplně zbytečně. Nedám na něj dopustit. Ušetřila jsem nervy, čas, peníze a děti ty jsou spokojené a ví, že když mají vši na všiváčka od BEZvší je spoleh!
L Avatar autora Lenka | 10.1.2021
Na webu jsem našla kouzelný všiváček, po váhání jsem zakoupila. Očekávání jsem velká neměla. Manžel mi to chtěl rovnou vyhodit, ten nevěřil vůbec. Dnes mi kouzelným všiváčkem vyčesal desítky hnid. Jsme nadšení, hlavně já s dlouhými hustými vlasy. Mrzí mě jedině, že o něm nevěděli dřív. Vynálezce by opravdu měl dostat nobelovu. Mám velkou radost!
V Avatar autora Verča | 15.12.2020
Dneska jsem odvšivila dceru a ta má sakra husté vlasy. Namocila si vlasy, dala na ně kondicioner a já od spodu kousek po kousku poctivě vycesala všiváčkem. To co jsem oplachovala z hřebínku, to svět neviděl. Od hnid až po tu největší veš, to vycesalo všecko. Projela jsem to dvakrát a za čtyři dny to zopakuji pro klid. Takže doporučuji. Jsem ochromena tou funkčností. Opravdu zasloužený patent !!!
Avatar autora T | 20.10.2020
Jsem jedna z těch, co nemá děti, ale i tak se mě vši bohužel někde chytly - asi z domů, co jsem uklízela. Každopádně mám nadměrně husté vlasy a s tímto vsivackem jsem konečně dokázala pročesat vsechny prameny vlasů. Narozdíl od těch z lékárny sem cítila, že vsivacek tahá a jen tak něco nepustí ✌️
A Avatar autora Anonym 123 | 30.6.2020
Jde to vyčesat i na sucho a nemusí vám s tím nikdo pomáhat, ale nejspíše si vytrhate pár vlasů,takze vycesavat na sucho to jde, ale asi bych nedoporucila si to vycesavat každý den, protože (pokud máte lupy) si podrazdite pokožku a bude vás svedit hlava.
J Avatar autora JARMILA | 10.6.2020
Velice jsem spokojená,pomohlo to mojí vnučce, děkuji za rychlé zaslání. Doporučuji všem pomohlo to :)
LN Avatar autora Lucie Nováková | 19.5.2020
Vřele doporučuji.. Včera jsem objednala, dnes přišel a nejvíce mám radost, že vyčeše i hnidy.. Prostě super věc, kterou jsme měli mít už dávno :)
K Avatar autora Kateřina | 18.5.2020
S obchodem jsem velice spokojena. V pátek odpoledne jsem objednala a v pondělí mi hřebínek přišel.
TT Avatar autora Tereza Tichá | 10.5.2020
Jsem velmi spokojená.. Rychle dodání a hlavně funguje vyčeše úplně vše
MG Avatar autora Marie Goszlerová | 5.2.2020
Za všiváček moc děkuju a doporučuju! Dcera nosí vši ze školy pořád dokola a s běžnými přípravky to bylo o nervy a o finance a hnidy se mi klasickým všiváčkem nikdy nepovedlo vyčesat. Na ten od vás jsme si zvykli rychle, češeme děti preventivně každý třetí víkend a jsem si konečně jistá, že vši jsou aspoň na chvíli pryč. Vyčesávám kondicionérem nebo olejem, chce to jemně, jinak vlasy tahají, na sucho mi to nejde vůbec. Hnidy to vyčesá opravdu výborně a všechny.
V Avatar autora Vendula | 30.1.2020
Jsem maximálně spokojená. Rychlé dodání a vážně funguje. Sebere i hnidy což jsem nadšená. Syn přitáhne ze školy vši a jde dohola a ja s dlouhými a hustymi vlasy trpím.
LB Avatar autora Lenka Balcarova | 17.1.2020
Vazne suprovy vsivacek jsem s nim naprosto spokojena,vazne z hustych vlasu vycesu vse.Doporucila bych vsem!nez kupovat drahe sampony ktere bez tak uz ani nezabiraji :)
A Avatar autora Alexandra | 19.10.2019
Obchudek výborný :) paní milá a rada poradí. Mršky z hustých vlasů zmizely napoprvé maximální spokojenost :)
AS Avatar autora Alena Sedláčkova | 29.8.2019
Opravdu kouzelný,zázračný všiváček,už jsem nedoufala,že něco pomůže,můžu všem doporučit,jsem na 100% spokojená.Moc moc děkuji.

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 335