Hodnocení obchodu

5,0 323 hodnocení
Přidat hodnocení
5
319x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora T | 20.10.2020
Jsem jedna z těch, co nemá děti, ale i tak se mě vši bohužel někde chytly - asi z domů, co jsem uklízela. Každopádně mám nadměrně husté vlasy a s tímto vsivackem jsem konečně dokázala pročesat vsechny prameny vlasů. Narozdíl od těch z lékárny sem cítila, že vsivacek tahá a jen tak něco nepustí ✌️
A Avatar autora Anonym 123 | 30.6.2020
Jde to vyčesat i na sucho a nemusí vám s tím nikdo pomáhat, ale nejspíše si vytrhate pár vlasů,takze vycesavat na sucho to jde, ale asi bych nedoporucila si to vycesavat každý den, protože (pokud máte lupy) si podrazdite pokožku a bude vás svedit hlava.
J Avatar autora JARMILA | 10.6.2020
Velice jsem spokojená,pomohlo to mojí vnučce, děkuji za rychlé zaslání. Doporučuji všem pomohlo to :)
LN Avatar autora Lucie Nováková | 19.5.2020
Vřele doporučuji.. Včera jsem objednala, dnes přišel a nejvíce mám radost, že vyčeše i hnidy.. Prostě super věc, kterou jsme měli mít už dávno :)
K Avatar autora Kateřina | 18.5.2020
S obchodem jsem velice spokojena. V pátek odpoledne jsem objednala a v pondělí mi hřebínek přišel.
TT Avatar autora Tereza Tichá | 10.5.2020
Jsem velmi spokojená.. Rychle dodání a hlavně funguje vyčeše úplně vše
MG Avatar autora Marie Goszlerová | 5.2.2020
Za všiváček moc děkuju a doporučuju! Dcera nosí vši ze školy pořád dokola a s běžnými přípravky to bylo o nervy a o finance a hnidy se mi klasickým všiváčkem nikdy nepovedlo vyčesat. Na ten od vás jsme si zvykli rychle, češeme děti preventivně každý třetí víkend a jsem si konečně jistá, že vši jsou aspoň na chvíli pryč. Vyčesávám kondicionérem nebo olejem, chce to jemně, jinak vlasy tahají, na sucho mi to nejde vůbec. Hnidy to vyčesá opravdu výborně a všechny.
V Avatar autora Vendula | 30.1.2020
Jsem maximálně spokojená. Rychlé dodání a vážně funguje. Sebere i hnidy což jsem nadšená. Syn přitáhne ze školy vši a jde dohola a ja s dlouhými a hustymi vlasy trpím.
LB Avatar autora Lenka Balcarova | 17.1.2020
Vazne suprovy vsivacek jsem s nim naprosto spokojena,vazne z hustych vlasu vycesu vse.Doporucila bych vsem!nez kupovat drahe sampony ktere bez tak uz ani nezabiraji :)
A Avatar autora Alexandra | 19.10.2019
Obchudek výborný :) paní milá a rada poradí. Mršky z hustých vlasů zmizely napoprvé maximální spokojenost :)
AS Avatar autora Alena Sedláčkova | 29.8.2019
Opravdu kouzelný,zázračný všiváček,už jsem nedoufala,že něco pomůže,můžu všem doporučit,jsem na 100% spokojená.Moc moc děkuji.
V Avatar autora Veronika | 14.8.2019
opravdu zazracny vsivacek. Vsude doporucuji. Objednala jsem, balicek dorazil ani ne do 24 hod od objednani, ceskou postou! Coz je taky zazracny
H Avatar autora Hanča | 27.5.2019
Dcera měla vši ze školky použili jsme šampon proti vším , a stale je měla . Pak jsem koupila tento kouzelný všiváček , a funguje a je super .
KC Avatar autora Kateřina Coufalová | 14.5.2019
Skutečně funguje. Vši jsme zažili poprvé, nakoupili oleje, vyčesávali, vybírali a stále nacházeli vajíčka. Pak přišel tento hřeben, dva večery jsme jej použili a do teď nemohu uvěřit tomu, že jsou vši pryč. Stále probírám vlasy dětí a nic tam není. Děkujeme. :-)
Avatar autora V. | 22.3.2019
Vaivacek dorazil opravdu hned druhy den v krasnem pytlicku. Musim rict, ze vycese vazne miniaturni hnidy, kterych bych si urcite ani pri peclive prohlidce vlasu nevsimla. Akorat clovek nesmi byt na vycesavani sam, aby nic nevynechal. Opravdu se neda srovnat s obycejnym vsivackem, ten dobre vycese zive vsi, ale male hnidy ani nahodou.
P Avatar autora Petra | 16.3.2019
Avatar autora | 7.3.2019
+ rychlost
+ komunikace

Avatar autora | 4.3.2019
Výborná domluva, rychlé dodání.
Avatar autora | 4.3.2019
Super komunikace
Avatar autora | 3.3.2019
Dobrá komunikace , ochota , rychlé vyřízení objednávky.

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 326

Na BEZvší lovíme vši i soubory cookies. Procházením webu souhlasíte s jejich používáním.