Kouzelný všiváček neškodí dětem ani přírodě

Čím jsem starší, tím víc se aktivně zajímám a vybírám si, co kupuji, co jím, jaké nosím oblečení nebo jakou kosmetiku používám. Poslední roky jednoznačně preferuji přírodní kosmetiku bez chemie a syntetiky. Oblíbila jsem si značky Renovality, Eco Cosmetics a Ponio… Je mi blízká myšlenka minimalismu, kvality namísto kvantity, zero waste, slow fashion, podpora lokálních a českých živnostníků a firem. A také podpora žen podnikatelek. Šaty nosím od K.BANA, tílka od Treat Wear, kabelky od Bodline a nové boží plavky mám od Eywa Active. Řetězcům s fast fashion a obchoďákům obecně se vyhýbám.

Kouzelný všiváček je pro mě osobně „win-win“ hřeben na vši. Kromě toho, že si s vešmi a hnidami poradí jako žádný jiný hřeben, šampon nebo přípravek na vši, funguje s jakýmkoli kondicionérem. Klidně 100% přírodním. V nouzi lze vlasy odvšivit dokonce i s obyčejným olejem nebo olejovým zábalem, jen to hřebenu hůř klouže a může kraoet tahat. Prostě úplně bez drahých a syntetických přípravků na vši. Na hlavu tak sobě i dětem dám i při zavšivení jen to, co sama chci. Díky tomuhle kouzelnému hřebenu mám možnost volby. Už nekupuji žádné zbytečné přípravky ani zbytečné obaly.

Abych filozofii udržitelnosti podpořila ve svém podnikání i já, prodávám Kouzelný všiváček „bez obalu“. Žádný plastový blistr, který hned vyhodíte, ale plátěný sáček ušitý v děčínské chráněné dílně. Můžete ho použít třeba i na kuličky, kostky, karty nebo jiné dětské poklady. Nákupem hřebenu z BEZvsi.cz tak pomůžete nejen sobě zbavit se vší, ale i ženám a mámám, které v životě neměly úplně kliku.