Hodnocení obchodu

5,0 342 hodnocení
Přidat hodnocení
5
336x
4
4x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.11.2017
Komunikace s "obchodem" je skvělá. Doporučuji. Jirka
Avatar autora (Administrátor)
Děkuji!
Avatar autora | 25.11.2017
Taková ochota a rychlost dodání se uz jen tak nevidi. I když jsem pani platila poštovné az dodatečně, přesto zboží poslala. Za me TOP!!!
Avatar autora (Administrátor)
:) Děkuju moc. Všiváček je TOP, já se jen snažím mu to nepokazit.
Avatar autora | 20.11.2017
Maximalni spokojenost. Rychle dodani.
Avatar autora | 18.11.2017
+ Rychlost dodání, spokojenost

Avatar autora | 13.11.2017
Jsme maximálně spokojená jak s obchodem tak s hřebenem_ prodávající mi vyšla vstříc a hned druhý den po objednání jsem měla hřeben doma. K samotnému hřebenu: FUNGUJE!!! Tento hřeben by si zasloužil nobelovu cenu, zachránil dceři vlasy a mě nervy..☺. Za 279,-Kč už budeme mít navždy klid, žádné chemické přípravky, které fungují jen z půlky a jsou na několik aplikací, takže je to zdlouhavý proces. S hřebenem vyčešete a je to!!! Děkuji za tento malý zázrak..RP
Avatar autora (Administrátor)
Děkuju, vaše hodnocení mi udělalo opravdu radost. Vítejte ve fanklubu Kouzelného všiváčku :) Káča Boušová, BEZvsi.cz
Avatar autora | 13.11.2017
Paní Boušová je velmi milá a vstřícná. Hřebínek používáme preventivně vždy když se ve třídě u dětí objeví vši. Pročísnu dětem vlasy a hned tak zjistím, zda nemáme doma "nezvané hosty". Použití snadné. Bála jsem se, že bude dceru tahat, až budeme pročesávat ty vlasy do pasu, ale je to naprosto úžasné! Děkujeme.
Avatar autora | 2.11.2017
Za mě +
Avatar autora | 28.10.2017
+ Díky, jsme bez vsi - a šlo to úplně snadno!

Avatar autora | 23.10.2017
+ Ochotný,vstřícný, vynikající

Avatar autora | 22.10.2017
+ Rychlost

Avatar autora | 13.10.2017
+ Rychlé dodání, kvalitní zboží
- žádná

Avatar autora | 7.10.2017
Nevěřila jsem, ale vyšesal vajíčka na 1*.
Avatar autora | 7.10.2017
+ Rychlost dodavky, vse doslo v poradku a bez problemu

Avatar autora | 5.10.2017
Kouzelný všiváček je poslední záchrana, ovšem není zdaleka všemocný. Úspěšnost nebyla na 100%, ale nic jiného jsem nenašla. Je nutné česání opakovat a pročesávat prameny vícekrát i v protisměru. Za sucha bylo vyčesávání u jemných vlasů neúspěšné, nutno dodržovat pokyny výrobce, opakovat a kontrolovat.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkuji za vaše hodnocení a názor. Jen si dovolím podotknout, že Kouzelný všiváček je všemocný, oproti všem ostatním způsobům odvšivení. Jen ho musíte správně použít :) Za sucha pouze ke kontrole případného zavšivení, jinak zásadně namokro s kondicionérem a nikdy v protisměru, to je kontraproduktivní :) - havěť nestáhnete, ale jen posunete k hlavě. Když jsou vlasy hodně zavšivené, je lepší vyčesání zopakovat, ale jakmile to máte pod kontrolou, stačí jednou a je po vších. Co ho používáme, vtipkuji, že naše děti už nemají vši, ale jen jednu veš a pár hnid :)
Avatar autora | 3.10.2017
+ Velmi příjemná komunikace, rychlé dodání a hlavně funkční zboží.

Avatar autora | 26.9.2017
+ Rychlost doručení
+ Kvalita výrobku

Avatar autora | 25.9.2017
Pokud vím, prodává tento obchod jen tento jeden druh zboží, ale mě ušetřilo spoustu nervů a dětem nepříjemné chemikálie na vlasech a lupy.
Avatar autora | 18.9.2017
Zboží doručeno druhý den po objednávce. Spokojenost s obchodem i s výrobkem. Doporučuji.
Avatar autora | 14.9.2017
+ rychlé dodání

Avatar autora | 9.9.2017
+ komunikace obratem, spokojenost :-)
+ a opravdu to funguje, děkuji moc

Stránka 16 z 18 , položek celkem: 345