Hodnocení obchodu

5,0 342 hodnocení
Přidat hodnocení
5
336x
4
4x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 26.3.2018
Výborná a rychlá komunikace a paní majitelka je velmi ochotná, takže domluva byla na výbornou. :-)
Avatar autora | 24.3.2018
Skvělá komunikace a bleskové dodání. Děkujeme! S klasickým plastovým všiváčkem z lékárny se tento vážně nedá srovnat.
Avatar autora | 23.3.2018
+ Bleskové odeslání objednaného zboží

Poprvé jsem zaplatila zboží předem převodem, nikoliv na dobírku. Nelituju toho, jedná se o spolehlivého prodejce. Rychlost dodání byla ohromující a kvalita zboží mě nezklamala.
Avatar autora | 22.3.2018
+ přehledné stránky, skvěle popsaný produkt

Avatar autora | 20.3.2018
+ Výborná komunikace
+ Rychlost doručení
+ Odborné poradenství

Avatar autora | 17.3.2018
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 13.3.2018
+ Úžasná paní majitelka, poradila, dala tipy, hřeben funguje na 100%, řekla bych, že je to malý zázrak (vycesal úplně všechny hnidy, nic jiného je nevycesalo lépe). Hřeben navíc přišel DRUHÝ DEN po odeslání objednávky. Netrhá vlasy, dá se použít nasucho i namokro...opravdu všem naprosto doporučuji.cena není vůbec vysoká, když si vezmete, kolik stoji jedna šamponova kůra. A hřeben je do aleluja....
+ Žádná

Avatar autora | 13.3.2018
Vše O.K.Velmi rychlé jednání.
Avatar autora | 9.3.2018
Rychlé odeslání.
Avatar autora | 7.3.2018
+ Jediný hřeben, který dokáže z vlasů vyčesat opravdu i hnidy a vši mezi hustými zuby hřebenu neuniknou. Speciální drahé šampóny nejsou opravdu potřeba.

Avatar autora | 6.3.2018
+ Rychlé jednání.
+ Jediní, kdo nabízí v ČR tento hřeben.

Avatar autora | 3.3.2018
+ Komunikace, vstřícnost, kvalitní produkt Doporučuji!

Avatar autora | 28.2.2018
Kouzelný všiváček Nit Free Terminátor je úplně úžasný! Maximální spokojenost a konečně jsem zbavila holčičky vší a hlavně hnid. Žádné přípravky nezabíraly, ale tohle je fakt zázrak. Za málo peněz 100% jistota.
Avatar autora | 23.2.2018
+ zasláno ihned po zaplaceení

Avatar autora | 23.2.2018
Spokojenost...skoda, ze jsem na nej nenarazila uz driv...mohla jsem usetrit...
Avatar autora | 22.2.2018
+ Rychle jednani, ktere je v tomto prupade nutnosti

Kouzelny vsivacek je zaaazrak! Diky za nej.
Avatar autora | 20.2.2018
Rychlé
Avatar autora | 19.2.2018
Perfektni komunikace i rychlost dodani.
Avatar autora | 19.2.2018
+ Paní je úžasně rychlá, objednala jsem po 16. hodině a druhý den byl hřeben doma.
+ Nic

Vše skvělé. Hřeben by zasloužil Nobelovu cenu :-). Opravdu zázrak!
Avatar autora | 18.2.2018
+ Okamžité odeslání

Stránka 13 z 18 , položek celkem: 345