Hodnocení obchodu

5,0 327 hodnocení
Přidat hodnocení
5
323x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.11.2018
+ Zboží, které jinde nemají. Informace ke zboží.

Spokojenost
Avatar autora | 13.11.2018
+ Rychlost dodání.

Avatar autora | 13.11.2018
+ možnost platby online kartou

Bleskurychlé dodání. Objednával jsem až v pozdních odpoledních hodinách, druhý den ráno balíček dorazil. Spolu s možností online platby kartou bezkonkurenční. Maximální spokojenost.
Avatar autora | 13.11.2018
Dobrá komunikace, bleskové doručení. Zboží nezklamalo.
Avatar autora | 10.11.2018
+ Rychlá komunikace.

Avatar autora | 5.11.2018
Super rychlé vyřízení a doručení, což je v případě řešení vší velká výhoda :-)
Avatar autora | 1.11.2018
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 1.11.2018
Samá plus, bleskové doručení, výborná komunikace, ještě přidány letáčky do zásilky. 1****
Avatar autora | 30.10.2018
+ Prijemne a mile jednani plne pochopeni, jak zoufaly boj proti vsim muze byt....
+ Skvely pristup k zakaznikum.
+ Velmi flexibilni reakce, moznost vyuziti si zbozi vyzvednout prekvapive rychle po uskutecneni platby.
+ Verim, ze to funguje. Neni nad osobni zkusenost.
+ Diky, diky, diky!
- Zdaleka vubec nic!

Urcite mohu vsem jen a jen doporucit! Rekla bych, ze tento kouzelny vycesavaci hrebinek nam nedovolil propadnout zoufalstvi z nekonecneho a zdanlive nekonciciho procesu odvsivovani vsemi moznymi i nemoznymi pripravky, ktere koupite v lekarnach..... I preventivni cesani se nam stalo prijemnym ritualem, dcerka je v pohode, netaha to a i nas to bavi. Moc dekuji a nevahejte si ho take poridit! :-)
Avatar autora | 27.10.2018
+ Rychlost odeslání

Avatar autora | 22.10.2018
+ perfektní hřebínek, který 100% pomáhá

Avatar autora | 22.10.2018
+ Výborná komunikace, rychlé doručení

Avatar autora | 22.10.2018
+ Paní byla velice ochotná a milá

Avatar autora | 21.10.2018
+ Rychlé dodání, na druhý den jsem měla hřebinek doma.

Avatar autora | 21.10.2018
+ rychlá a skvělá komunikace

Všiváček některé hnidy vyčeše, ale rozhodně ne všechny.
Avatar autora | 20.10.2018
+ Rychlost dodání!!! Suprové!!! Návod vynikající!!! Výsledky... víc jak skvělé!!! Po vyhození peněz za přípravky,tohle ZABRALO!!! Prevence.. SKVĚLÁ!!!
+ Výhoda VŠECHNO.. DOPORUČUJI!!!

Avatar autora | 17.10.2018
+ Super rady, pripravky a dobra cena
- Neznam

V boji se vší super obchod, doporucuji
Avatar autora | 17.10.2018
Děti chytly vši poprvé a preparáty z lékárny mě stály už 1200 Kč...Zabily jen vylíhlé vši a hnidy zůstaly aktivní.Poslední investice byla do hřebínku od Vás a jsem velmi spokojená. Snad už máme od těch breberek pokoj:) Děkuji:) Andrea
Avatar autora | 16.10.2018
+ Naprosto,suprový hřeben,který odstraní,né jen vši ale i hnidy
+ žádné

Avatar autora | 15.10.2018
+ Rychlost dodání zboží.

Stránka 6 z 17 , položek celkem: 330

Na BEZvší lovíme vši i soubory cookies. Procházením webu souhlasíte s jejich používáním.