Hlásím předem, že 19.-28.8. si dovolím DOVOLENOU, objednejte si včas. Všiváčky vypravím ještě v pátek 19.8. dopo, další objednávky vyřídím hned po návratu v pondělí 29.8. Děkuji.

Hodnocení obchodu

5,0 332 hodnocení
Přidat hodnocení
5
328x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.12.2018
Paní velice pružná, ochotná. Bezvadná domluva. Samá superlativa.
Avatar autora | 27.12.2018
+ Spokojenost

Avatar autora | 25.12.2018
+ velmi rychlé odeslání
+ skvělé zboží

Avatar autora | 21.12.2018
Vsivacek je doopravdu skvely! S ostatnimi vsivacky se neda srovnat. Verim, ze pokud se dodrzi vsechny ostatni postupy (kury, nahlasovani ve skole, dezinfikace domacnosti etc) vcetne vycesavani a kontrol, tak se s timto visvackem bezpecne zbavite vsi! Mel by ho mit kazdy doma a budeme vsichni klidnejsi :) Takze za me doporucuji a drzim vsem palce pri zbaveni breberek!
Avatar autora | 21.12.2018
Velice jsem byla ráda, za rychlé jednání. Zboží jsem si vyzvedla hned v den nákupu, takže jsem mohla dětem vlásky hned ÚSPĚŠNĚ vyčesat!!
Avatar autora | 21.12.2018
+ Rychlost, ochota, perfektní domluva .Vysoce kvalitní výrobek , který předčil mé očekávání . Mohu jen doporučit.

Avatar autora | 20.12.2018
+ Rychlost

Avatar autora | 15.12.2018
+ Rychlost doručení zboží

Avatar autora | 11.12.2018
+ Rychlá a efektivní domluva a obrovská vstřícnost!

Hřebínek nemá chybu, dostal z hlavičky vše, tedy vši (ale i flitry a seborhoeu). Zkoušela jsem i na sobě, na sucho to jde taky, ale s kondicionérem je to pohodlnější a vlasy neelektrizují. Jsem spokojená, že jsme hned při prvním setkání s vešmi zakoupili nástroj na věky. Děkuji Lenka
Avatar autora | 11.12.2018
+ rychlost, bezproblémová a příjemná domluva

Avatar autora | 6.12.2018
+ rychlost, výběr druhů doručení vč.zásilkovny

Avatar autora | 5.12.2018
+ Velmi flexibilní prodej, vyzvedli jsme všivák o víkendu

Avatar autora | 27.11.2018
+ rychlá, milá a ochotná domluva.

Avatar autora | 26.11.2018
+ Rychle a vstřícné jednani

Avatar autora | 25.11.2018
+ skvělá komunikace
+ výborný výrobek, už kupuji další - opravdu funguje

Avatar autora | 25.11.2018
+ rychlý nákup, učinný

Avatar autora | 23.11.2018
+ 100%ní produkt a velmi milé a vstřícné jednání..!

VŠE OK!!
Avatar autora | 23.11.2018
+ Rychlé dodání - odpoledne objednáno, ráno doručeno!
+ Skvělý výrobek, mohu jen doporučit!

Avatar autora | 23.11.2018
+ Paní byla velice příjemná, ochotná a rychlá.

Avatar autora | 23.11.2018
Byla jsem velmi spokojená s ochotou a brzkém vyřízení celé objednávky.. Mohu jen doporučit

Stránka 5 z 17 , položek celkem: 335