Hodnocení zákazníků

K hvězdičkám i pár slov zákazníků, kteří už mají Kouzelný všiváček doma. Po redesignu vzhledu e-shopu www.bezvsi.cz se u produktu už bohužel nezobrazují. Pokud máte pár minut a váháte s nákupem, pročtěte si je.  Za rok a půl je jich tam něco přes sedmdesát. Gramatiku neřešte, neupravovala jsem :) Průběžně přidávám i něco z e-mailu, další  a nové reference případně ještě tady https://www.facebook.com/pg/bezvsi/reviews/?ref=page_internal a na Heuréce tady https://hrebeny-kartace-vlasy.heureka.cz/nit-free-terminator-kovovy-hreben-na-vsi-a-hnidy-9_5-cm/recenze/#section

26.5.2017 Veronika: Dobrý den chci vám strašně moc poděkovat je úžasný holky se nedrbou ještě dnes jednou projedu hlavy ale myslím si že už tam nic nebude paráda budu všude doporučovat zachránila jste mě uz jsem byla bezradná děkuji mockrát 

25.5. 2017 Jana: Vsivacek mám asi dva měsíce doma,a jsem velice spokojená, stačilo jednou vlasy umýt olejem a vyčesávat tímto hřebínkem a vlasy byli naprosto čisté, můžu ho doporučit

22.3.2017 22:29 Leona: Děkuji, děkuji, děkuji, udělala jste nám velkou radost, ušetřila práci, starosti. Také jsem potěšena, že se najdou výrobky, které fungují.  Přeji Vám vše krásné. Leona

18.3.2017 20:34 ilka: Bohužel se nemůžu přidat, mě hodně škubal i syna a i tak tam hnidy nechával, neříkám, něco jsem samozřejmě vyčesala, takže za mě obyčejný průměr.

18.3.2017 00:39 Zuzana: výrobek s tak dobrými referencemi mě připadal podezřelý, ale stejně mi to nedalo a objednala jsem jej. A i já se přidávám do skupiny spokojených majitelů.

13.3.2017 12:36 Martina Jan.: Všem doporučuji.

12.3.2017 08:43 Jana F.: Neumím si představit, co bychom dělali, kdybychom na tento zázrak náhodou nenarazili. Náš boj s hustými vlasy byl nekonečný. Nikdy se nám zřejmě nepodařilo vytáhnout všechny hnídy, a tak se to pořád opakovalo. Hodiny a hodiny času. Po jednom použití hřebenu KLID! Děkuji.

8.3.2017 18:28 Katka: Všiváček je neuvěřitelný. Dcera přinesla vešky ze školy (vydržela bez kontaminace až do 5. třídy, to považuji za úspěch!!!) a kamarádka mi zapůjčila tento hřebínek. První zásah a vyčesání přineslo 2 úlovky (byl to obyčejný všiváček přibalený u šamponu). Vyčesání druhý den tímto kouzelným hřebenem přineslo mnohem vyšší úlovek cca 10 kousků (živých!) a hromádku hnid. Následující zásah po další umrtvovací akci nepřinesl již žádného živáčka a ani jediného mrtváčka!!! Dcera má velmi husté vlasy a proto první vyčesání trvalo 2,5 hodiny. Ještě budeme pokračovat - již vlastním všiváčkem, ale už vidím naší budoucnost méně zavšivenou, než po prvním, velmi depresivním, zásahu. PS - odkaz už mají další nešťastníci a začínám dělat reklamního agenta :-). Katka

18.2.2017 00:22 Wera: Tak ani nam se vsi nevyhnuli a ze zoufalstvi a velmi kladnemu hodnoceni hsem si vsivacek objednala. Nejen ze je  bezvadnej ale pristup pani ktera obchod zprostredkuje je bezkonkurencni. Urcite bude v nasi domacnosti vyuzit protoze dcera chodi prvnim rokem do skolky a syna skolka teprve ceka. Ikdyz bych byla radeji kdyby se k nam nestehovali. Moc dekuji

11.2.2017 10:20 Eva Kutová: Všiváček je úžasný, rozdíl oproti plastovým je propastný, krásně vyčesává hnídy, dokonce nějaké vyčeše i na sucho, s balzámem, kondicionérem nebo olejem funguje skvěle. Oceňuji také skvělý přístup prodávající, protože všiváček přišel rekordně brzo, rychleji poslat snad ani nešel a velice za to děkujeme.

9.2.2017 13:13 Iveta: Funguje perfektně, použití je jednoduché a rychlé. Díky, díky, díky :-)

8.2.2017 09:53 Lada: Všiváček jsem už měla zapůjčený od kamarádky, takže jsem nekupovala zajíce v pytli.je suprovej. Díky

5.2.2017 18:14 Lada Tomínová: Dobrý den.  Hřeben jsem si objednala, vyzkoušela a jsem nadmíru spokojena. Necekala jsem takový výsledek.  Moc dekuji. Je fakt super. :-)

5.2.2017 11:17 Monika: Naprosto parádní věc! Vyzkoušela jsem a jsem moc ráda, že jsem tento hřeben koupila. Budu ho doma střežit jako oko v hlavě :-)

1.2.2017 15:11 Kateřina Stibůrková: Včera jsme objednali a dnes dorazil. Je super, funguje. Doporučuji všem a děkuji za něj.

29.1.2017 15:21 Luboš: Skutečně funguje, vřele doporučji, vši včetně hníd skutečně odstraní, alespoň do té doby než si dcera zase někde opatří nový chov, všiváček však neubívá a tak ty potvory jdou zase z domu a pořád dokola...

20.1.2017 22:06 Hanka: Úžasný hřebínek, doporučuji všem. Děkuji za rychlé zaslání.

17.1.2017 15:25 Dita: Vsivacek funguje, vrele dopurucuji a kupuji vsem znamym s detma:)

3.1.2017 23:12 Zuzana: Výborný hřebínek, opravdu pomáhá a je účinný na vyčesávání hnid i vší z vlasů. Je to vynikající pomocík a všem ho doporučuji v boji proti vším.

3.1.2017 09:57 Ivana: Absolutne perfektny vyrobok na vsi a hnidy. Ked dcerka doniesla vsi ze skolky nevedeli sme ako se ich zbavit. Az s tymto vsivackem sme to dokazali. Bylo to velice rychle, jednoduche a efektivne. A hlavne to bylo bez chemie ktera muze mit ruzne reakce na pokozku. Sme maximalne spokojeny a uz ted tento vsivacek odporucame vsem znamim ktere maji deti skolakov a skolkarov.  Take by sem rad vyzdvyhla rychlost akym je mozne si vsivacek objednat. Bylo to velmi rychle a velmi ocenujem ze pani alebo slecna Káča nam odelala vsivacek na zaklade screenu platby, takze sme nemuseli cekat o den dele nez by byla platba pripsana na jeji ucet. Dekujeme jeste jednou cela rodina.

1.1.2017 11:33 Maruška: Pridavam se ke spokojenym zakaznikum. Koupila jsem na doporuceni.kamaradky a je to nejlepe utracenych 300,- za dlouhou dobu. Majitelka eshopu je velmi ochotna. Druhy den byl vsivak doma a mohli jsme hned zacit. A potvrzuji ze hroty opravdu neskrabou. Je to dokonce prijemna zalezitost a to i s dlouhymi kudrnatymi vlasy. Sama sobe jsem zvladla hlavu vycesat a to s klasickym hrebinkem nikdy neslo. Diky

22.12.2016 11:30 Sarka: Kouzelny hnidy se z vlasu opravdu vycesaly. Vrela doporucuji

18.12.2016 23:13 Lenka: Kouzelny vsivacek je opravdu kouzelny krasne se s nim vlasy vycesou a po vsich opravdu ani pamatky. Pro dceru nejprijemnejsi zpusob hubeni vsi. Staci pouze vycesat a je to. Pro me skoncil nekonecny boj s hnidami. Po kazdodenni hodinove prohlidce hlavy a vybirani hnid jsem doufala, ze jsem nic neprehlidla. Dalsi den kdyz jsem videla dceru se drbat v hlave a s hruzou zjistila ze se vylihla trebas jen jedna dalsi mala ves jsem uz opravdu byla zoufala. Chemie z lekaren nezabiraly nehlede na podrazdenou pokozku hlavy vsech clenu domacnosti a vecny vzhled mastnych vlasu. Po jedinem vycesani timto vsivackem jsme meli omamzite pokoj a pro vsechny to byla neskutecna uleva. Alespon do doby nez si ze skolky/skoly prineseme dalsi...

14.12.2016 19:56 G.Č.:  Vřele doporučuji... dostala jsem tip na tento všiváček, moc jsem tomu nevěřila, ale dcera chytla vši již podruhé od začátku školního roku, v jejich dlouhých hustých vlasech je to zoufalství ... tak jsem zkusila a doporučuji všem. Zbavíte se pracného vyndavání hnidů a zdlouhavého mytí vlasů drahým šamponem....

8.12.2016 12:51 Katerina: Skvela vec!! Absolutni must have pri boji s timhle hnusnym parazitem. Po te, co jsem si myslela, že už jsem detem hlavy probrala krizem krauem, tak prisel tenhle zazrak a ja vycesala asi tak 100 dalsich hnid. Fakt diky moc!!

26.11.2016 13:46 Blanka: Dobrý den, všiváček jsem koupila asi před čtyřmi měsíci. Vši jsou všude kolem nás, a tak jsem si říkala, kdyby... Samozřejmě je dcerka donesla, tedy nenašla jsem živou potvoru, jen pár hnid. Dneska jsem do hlavy koukala a nic jsem neviděla. Ještě to zopakujeme, protože to byl první pokus a ještě jsem nebyla tak zručná. Jinak mažu každý den dětem hlavu Tea Tree a ještě stříkám Hedrinem Protect a stejně je chytla, takže POZOR!!! Tea Tree už jim nevadí. Budu vřele doporučovat.

12.11.2016 10:25 Pavlína: Děkuji za rychlé zaslání. Všiváček jsem zakoupila na základě kladných recenzí, ale trochu s nedůvěrou. Po vyzkoušení potvrzuji, že funguje!! A určitě ho budu doporučovat.

4.10.2016 20:44 beata: hodne mi pomohl, sice jsem ho tady nasla az za dva dny co jsem hubila vsi, ale mohu porovnat aspon obycejny vsivacek z bezne drogerie ktery ma kratke a plastove zuby ktere se ohybaji. Tento hrebinek je jedinecny zuby drzi neohybaji se proste super, dekuji a doufam ze uz ho nebudu muset pouzit.

30.9.2016 08:23 Petra krejzova: Dobrý den.Vyzkoušeli jsme vás vsivacek. Velká spokojenost. Vřele doporučuji. Moc nám to pomohlo.Dekuji a přeji hezký den

21.9.2016 10:08 Pavel: Dobrý den je to supr včera vyzkouseno dekuji

11.9.2016 19:52 Šárka: Doporučuji všem. Je opravdu výborný a účinný.

7.9.2016 09:30 Monika: Děkuji za extra rychlé dodání přesně za 18 hodin po odeslání peněz mám kouzelný všiváček doma..Už je i otestován a opravdu vyčeše i hnídy. Takže děkuji  za to, že něco funguje jak má.

3.9.2016 07:41 Jiřina Hnativ: Super. U dcery bojujeme s těmi potvorami s přestávkami asi půl roku. Za tu dobu jsme za likvidaci dali tisíce. Bez účinku. Najednou jsem na stránkách fcb objevila odkaz na tento hřebínek. Zdál se mi sice dražší ale řekla jsem si že už jsem utratila tollik a že po této částce už opravdu neschudnu a tak jsem všiváček objednala. Přišel druhý den. Nevydržela jsem a hned na suché vlasy jsem ho vyzkoušela. Nestačila jsem se divit. okamžitě jsem vyčesela hnidy které mému oku unikly při jejich vytahování. Konečně sme boj s breberkami úspěšně ukončili. Hřebínek je OPRAVDU KOUZELNÝ. Již jsem dala tip i v naší školce a určitě ho budu doporučovat i známým a kamarádům.

2.9.2016 20:27 Monika: Dobrý den, musím napsat, že z hřebínku jsem nadšená. Nejdřív jsem si, bohužel,  objevila vši sama. Bohužel doma není nikdo tak pečlivý, aby mě jich zbavil. S hřebínkem jsem si mohla pomoci sama. Posléze jsem našla vešky i synovi a opět vyčesala. Vším zmar :-)

31.8.2016 18:01 Jana bezchlebova: Ahoj. Vsivacek jsem vyzkoušela před týdnem u kamarádky. Kluk donesl vesky a protože ma dlouhé vlasy nic moc nezabralo. Ale tohle byla fakt pecka,jen kondicioner a čas na vycesavani a výsledek byl 100%. Takže hned jsem si ho objednala pro jistotu. Doporucuji vsem.

30.8.2016 14:58 Kateřina: Myslela jsem si že vši mají jen šmudly po dovolené jsem zjistila při kojení holčičky že ji něco leze po vlaskách a objevila jsem další celkem tři KATASTROFA. Hned jsem volala kamarádce která s tím má zkušenosti.  Doporučila mi olej NYDA ale v česku neseženete super věc, hlavně ať prý nic nekupuji v lékárně drahé a nefunguje to.  Poradila mi hlavně vyčesávat vaším VŠIVÁČKEM ten jsem si od kamarádky půjčila a hned i objednala. Odvšivení trvalo pouhé jedno odpoledne a je po vších, no a další dny praní to je jasný. Teď budu pročesávat pravidelně celou naši rodinku. Děkuji za všiváček. Tfuj vším :))

30.8.2016 11:02 Jana: Perfektní, přípravky z lékárny i tzv. babské rady zabraly jen částečně a krátkodobě, obyčejný všiváček vyčesal jen vši, ale po vyčesání tímto jsem zírala, kolik bylo ve vaně hnid. Dcery mají husté vlasy, dlouhé do pasu, takže vyčesávání je poměrně pracné, ale stojí to za to. Jsem nadšená.

24.8.2016 18:02 Josef: Měl jsem obavu s funkčností,  ale splňuje moje očekávání a budu doporučovat v mém okolí ......

19.8.2016 06:40 Alena S.: Nevěřila jsem vlastním očím, jak "všivášek" s parazity i s hnidy zamával. Dcera má dlouhé vlasy a poradil si s tím naprosto super ! Doporučuji !

12.8.2016 23:16 Ilona: Hřeben funguje skvěle a odstraňuje i malé hnidy. Paní Katka byla velice vstřícná. Hřeben došel následující den po odeslání.

2.8.2016 09:30 Jitka: Zatím jsem sice nevyzkoušela, momentálně není akutní (jsou prázdniny), ale chci pochválit vzorný obchod! Zboží bylo dodáno až nezvykle rychle! Dík.

22.7.2016 16:57 Mirka: Skvělé, doporučuji všem :-)

22.7.2016 15:48 Věra: Bleskurychlé dodání a splňuje maximální očekávání....

16.7.2016 10:40 Alena: Všiváček je super,jediná věc,která opravdu pomohla a to jsme vyzkoušeli snad vše,od přípravků z lékárny,babské rady až po obarvení vlasů.Nic nezabralo až kouzelný všiváček.Moc děkujeme i za rychlé dodání.Všem doporučuji.

12.7.2016 11:56 Martina: Vsivacek je úplně super.male jsem vlásky procisla a hnidy šli krásné dolu.doporucuji.i česání se ji výjimečně líbilo.I domluva s prodávající skvělá došel hned druhy den.

8.7.2016 11:25 Šárka: Je opravdu výborný, funguje, dokonce jsme pročesaly i suché dlouhé vlasy a asi vyčesaly, protože pak už naštěstí nebylo co :-). I s paní Katkou je bezva komunikace a rozhodně se člověk nemusí bát poslat peníze převodem. Vše, co slibuje na stránkách, dodržela. Jen tak dál, děkuji!!!

24.6.2016 18:42 Lucka B.: MOC DĚKUJU!!!! Vši měla dcera poprvé, vlasů má na dvě hlavy :-) vši jsme likvidovaly týden a bez úspěchu, už jsme byly obě nešťastné...pak dorazil kouzelný všiváček a během dvou dní jsme měly pokoj. Výborná věc!!!!!!

15.6.2016 01:54 Aja: Pripojuji se k mnoha lidem prede mnou je to stoprocentni proste super jsem moc rada ze jsem si ho zakoupila mam dve ditka skolou povinne a uz ted vim ze muzu byt bez starosti jeste dodavam komunikace s prodavajici velmi dobra vrele vsem doporucuji.

2.6.2016 20:20 Hana: Přidávám hodnocení až po nějaké době a musím uznat, že všiváček funguje skvěle! Zbavil mě noční můry! Vši se opravdu vyčešou všechny, i maličké i hnidy! Hřeben se mi zdál drahý, ale investice se vyplatila. A paní zaslala hřeben po zaplacení velmi rychle, takže i prodejce chválím.

21.5.2016 12:03 Denisa Matoušková: Dobrý den. Konečně se také pripojuji s komentářem. Kouzelny vsivacek jsem našla ne netu náhodou a po kladných recenzích jsem objednala také. Mám dvě holky s dlouhymy vlasy. Dcera nám donesla mrchy ze školky.Opravdu nás to stalo hodně úsilí, času a peněz! Chemie sice pomohla, ale jen na chvíli. Hrebinky jsou prakticky k ničemu, nevydrzi! No a teď k tomu kouzelnemu vsivacku. Díky bohu, že jsem ještě koukla na net a našla tento odkaz, protože uz jsem chtěla stříhat..  Podle návodu jsem dneska holkám vycesavala vlasy vsivackem a neuvěřitelný jak to lehce šlo. Ani to netrvalo dlouho! Dceru to nebolelo, netahalo, takze fakt super! Nevim co víc bych napsala. Pokud tento problém máte taky, neváhejte a objednavejte. Ušetříte si spoustu času, nervů a peněz! Paní je jinak příjemná, rychlá a vše vysvětlí.

2.5.2016 20:28 Patricia Balazova: Jsem moc spokojena, je to fakt kouzelne, zadne drahe sampony staci balzam a kouzelny vsivacek a vse je ok jsem mocc spokojena nemuzu si to vynachváit doporucuji vam nebudete litovat

26.4.2016 15:35 Pavlína: Nevěřila jsem,ale recenze byly kladné a tak jsem hřebínek koupila.Je opravdu SUPER SUPER SUPER !!!

19.4.2016 19:04 Katka: Skutečně funkční záležitost. Funguje i nasucho bez kondicionéru (nevydržela jsem čekat), děti to vůbec netahalo. Hnidy jsou pak krásně na hřebínku vidět (o dospělcích nemluvě), vždy je sklepnete do umyvadla. Takže resumé, je to bezpracná a nechemická cesta, jak se těch mrch zbavit. Neváhejte a vyzkoušejte. :-)

14.4.2016 10:53 HELENA čtyřnásobná mamina: Všiváček doporučuji všem, kdo už dlouhodobě zápasí s tímto parazitem. Obě dcery měly vši celkem dlouho, vždy na chvíli zabrala chemie z lékárny, ale po nějaké době se vši objevily znovu. Byla jsem rozhodnutá obě dcery ostříhat, Náhodně jsem objevila  tento všiváček a řekla jsem si, že ještě zkusím toto a pak když tak vlasy ostříhám. Zdá se to až nemožné, ale je to tak. Je to zázrak. Všem vřele doporučuji se maximálně spokojena a moje holčiny taky  nemusí na krátko.

12.4.2016 22:20 Gabriela Nováková: Funguje to, super! vrele doporucuji :-) :-)

10.4.2016 17:17 Kamila: musim jen doporucit, po roce boju mame klid, navic dcera si vlasy dokaze procesat sama jen tak pro kontrolu, opravdu diky moc ☺????

10.4.2016 08:20 Markéta: Mám dvě dcery. .neustálý koloběh odstranování vší mě ničila a už jsem byla zoufala. Když jsem narazila na KOUZELNÝ-pravém nazývaný hřebínek objednala. Brzo dostal šanci se ukázat a opravdu SUPER věcička. Holčičky i Já jsme byli mooc spokojeny. .vsi a hnidy byli pryc a za desetinu času než dříve. VŘELE DOPORUČUJI..NEVÁHEJTE. .OPRAVDU ZÁZRAČNA VĚC  ????????????????

8.4.2016 07:45 Žaneta: I za nás velké poděkování za tento výrobek a super komunikaci s prodávající a vše jen doporučujeme, za ty peníze je to fakt super, bez chemie a krásně vyčeše i vlasy do pasu .-)

2.4.2016 18:32 Hanka: Úžasný, skvělý. Po třech letech jsme 4 dcery i já bez vší, bez hnid, bez škrábání a bez sestřihu na ježka. Funguje bezvadně, hlavně odstraňuje hnidy mnohem příjemněji než ručně, což holky často špatně snášely a proto to byl tak dlouhý a marný boj. Chemie možná zabere pokud má vši jeden člen malé domácnosti, ale pokud se vám rozleze je chcemie k ničemu. Všem doporučuji !!!!!!!!!!!!!!!!

1.4.2016 12:18 Katka: Luxusní záležitost tenhle všiváček! Vždy jsem se spoléhala jen na své ruce, při odstranění hnid, ale teď už to bude jednodušší! Žádná hnida neunikne, super, super, super!!!

27.3.2016 13:20 MD: Před rokem dcerka dvakrát o prázdninách někde chytila vši. Hned poprvé jsem na netu nakoupila vše, co mělo dobré recenze, včetně tohoto hřebínku. Je opravdu perfektní. Vši se zabijí chemií, ale hnidy jedině tímto všiváčkem vyčešete hned napoprvé všechny. Teď měla neštovice - opravdu velkého rozsahu, jen v hlavě stovky. Po zahojení zůstávaly stroupky přichycené ve vlasech a vůbec to nešlo pryč - vzpomněla jsem si na tento všiváček... po půl hodině bylo po starostech bez jediného vytrhlého vlásku.... Opravdu si zaslouží pojmenování kouzelný....

22.3.2016 19:35 marta: Všiváček je úžasný. Doopravdy funguje, konečně aspoň něco...

21.3.2016 14:01 Radka: Díky tomuto hřebínku jsme se nejen vší, ale i hnid zbavili. Doporučuju všem zoufalým bojovníkům proti vším :-)

20.3.2016 13:37 Elis: Mám ho cca dva roky, je naprosto úžasný. Pokud holky něco donesou, chytím to hnedka v začátku. Naučila jsem se je kontrolovat každý den, nejdéle ob den. A to mám 4 kousky a všechny mají vlasy do pasu. Kombinuji to a éterickými oleji, které jsem si sama namíchala, kromě tee tree ještě levandule - prostě jim to smrdí. Holky sice mají trochu mastnější vlasy, ale to je nic proti zavšiveným hlavám.

11.3.2016 13:12 Andrea Š.: Vsivacek muzu jen doporucit, dvakrat jsme vycesali a super. I komunikace s pani perfektni :)

3.3.2016 00:05 Marta S.: Všiváček doporučuji všem kdo už dlouhodobě zápasí s tímto parazitem. Obě dcery měly vši celkem dlouho, vždy na chvíli zabrala chemie z lékárny, ale po nějaké době se vši objevily znovu. Byla jsem rozhodnutá obě dcery ostříhat, byť mají vlasy po lopatky...nicméně objevila jsem tento všiváček a řekla jsem si, že ještě zkusím toto a pak když tak vlasy ostříhám. Po 2 dnech se holky zbavily jak vší tak hnid a od té doby máme klid. Zdá se to až nemožné, ale je to tak. Je to zázrak ,-) Doporučuji i p.Katku, která ochotně odpoví na dotazy.

2.3.2016 14:45 Lucie, maminka: bezvadný hřebínek, dcera bez hnid po jednom vyčesání :-)

2.3.2016 08:59 H.M: Kouzelný všiváček je opravdu kouzelný a jsem  nadšená. Upřímně se přiznám, že jsem měla pochyby, ale už jsem tak zoufalá,  že zkouším všechno. Tento hřebínek me vyrazil dech jak je fakt úžasný . Doporučuji

1.3.2016 19:29 Čtyřnásobná maminka: Konečně jsme vyřešili problém. Vřele doporučuji!

24.2.2016 11:12 Miroslav Květoslav: Jsem taky velmi nadšen, tento produkt je skvělý, určitě doporučuji, zabralo mi to 10 minut, ale výsledek je úžasný-

1.2.2016 10:12 Jana, Čelákovice: Bere vši útokem, a bez drahé chemie, jsem ráda, že jsem si ho objednala.

31.1.2016 16:54 Míša K.: Funguje to, super! Doporučuji.